Joan-Ramon Company Tormo va nàixer a València el 1986. Graduat per l'ESMUC, va iniciar-se en el piano amb la seua àvia materna i va formar-se amb els professors Jordi Masó, Javier Esplugues, Isabel-Clara Soler, Luca Chiantore i Pablo Gómez Ábalos. Després de deu anys dedicat a la docència de la música de cambra a centres com el Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i el Conservatori de Sant Cugat, reprèn la seua carrera artística actuant com a solista i en col·laboració amb diferents agrupacions instrumentals en cicles i festivals d'àmbit internacional. Ha estat guardonat amb el Primer Premi en interpretació solista al 12è Arjau de Barcelona i la seua tasca com a pianista acompanyant ha estat reconeguda amb mencions especials en concursos com el Premio Nazionale delle Arti.

 

 

CAS. Joan-Ramon Company Tormo nació en València en 1986. Graduado por la ESMUC, se inició en el piano con su abuela materna i se formó con los profesores Jordi Masó, Javier Esplugues, Isabel-Clara Soler, Luca Chiantore y Pablo Gómez Ábalos. Después de diez años dedicado a la docencia de la música de cámara en centros como el Conservatori Superior de Música de les Illes Balears y el Conservatori de Sant Cugat, retoma su carrera artística actuando como solista y en colaboración con diferentes agrupaciones instrumentales en ciclos y festivales de ámbito internacional. Ha sido galardonado con el Primer Premio en interpretación solista en el XII Arjau de Barcelona y su labor como pianista acompañante ha sido reconocida con menciones especiales en concursos como el Premio Nazionale delle Arti.

 

 

ENG. Joan-Ramon Company Tormo was born in València in 1986. A graduate from the ESMUC (Catalonia Music College in Barcelona) he began his piano studies with his maternal grandmother and among his teachers were Jordi Masó, Javier Esplugues, Isabel Soler, Luca Chiantore and Pablo Gómez Ábalos. After teaching piano and chamber music for ten years in diverse musical centers as Conservatori Superior de les Illes Balears (Mallorca) and Conservatori de Sant Cugat (Catalonia), resumes his artistic career performing as a soloist and in ensemble in major venues across Italy and Spain and he is regularly invited as a recognized piano accompanist into numerous international festivals. He has been awarded first prize in the 12th Arjau Music Competition.